La Beijing au fost înregistrate primele trei decese provocate de Covid din ultimele şase luni, în timp ce numărul îmbolnăvirilor crește. Oficialii din capitala chineză consideră că sunt în fața celui mai dificil test de până acum, transmite BBC.  După aceste decese, unele districte ale orașului cu peste 21 de milioane de locuitori au fost din nou închise.
Milioane de oameni din întreaga țară sunt, de asemenea, în carantină. Cei care călătoresc în capitală vor trebui, de asemenea, să facă teste în primele trei zile ale vizitei şi să rămână în casă până când vor primi undă verde.
Milioane de alte persoane din această ţară vastă se află, de asemenea, sub izolare Covid, în timp ce cazurile continuă să crească în ciuda eforturilor autorităţilor. Duminică, au fost înregistrate 24.730 de cazuri noi, apropiindu-se de vârful zilnic de infectare a ţării din aprilie.

Citește mai mult la: www.digi24.ro/stiri/externe/beijingul-se-confrunta-cu-cel-mai-sever-test-covid-china-raporteaza-primele-decese-din-ultimele-sase-luni-2159235

Lasă un răspuns